Begeleiding

 

U krijgt van ons begeleiding op maat. Dat wil zeggen dat u bepaalt welke diensten u door ons laat uitvoeren en hoe. In onze dienstverlening hechten wij naast een professionele houding veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten waardoor de dienstverlening efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd. Wij kunnen desgewenst de complete administratie (van schoenendoos tot fiscale jaarrekening) voor u verzorgen.  We kunnen ook alleen online ondersteuning bieding in het geval u zoveel mogelijk zelf wilt doen aan uw eigen administratie.

 

Clientenkring

 

Tot onze cliëntenkring behoren o.a.ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf, detailhandel, horeca , bouw, industrie, maatschappen in de gezondheidszorg en diverse verenigingen en stichtingen.

Voor onze administratie maken wij gebruik van Exact software. De administratie wordt naar wens verzorgd op ons kantoor of bij u op het bedrijf.

 

Advies op maat

 

Indien het voor een goede uitvoering van de werkzaamheden noodzakelijk is, schakelen wij (in overleg met u) specialisten van andere disciplines in. Dankzij een goede samenwerking tussen ons kantoor en enkele grotere kantoren zijn wij in staat onze cliënten een advies op maat te geven.